Camping de Hoef Budel

GASTENBOEK

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.24.125.162 op.
______________________
Bedankt voor het plaatsen van een reactie in ons Gastenboek.
We hopen u weer te zien op Svr Camping DE HOEF in Budel.
Met vriendelijke groet,
Ben en Nelly Vercammen
______________________
Ronald en Miranda uit Hoofddorp schreef op 23 september 2016 om 14:12:
Lieve Ben en Nelly, Ondertussen weer enkele dagen thuis na een heerlijk verblijf op jullie mooie gezellige camping in het Brabantse Budel. Het liefste zouden we nu gelijk weer terug komen. De rust, de buitenlucht, het gemoedelijke, paps en mams, de vogeltjes, de kippen/paarden/ezels/geiten, de gezellige mensen op de camping, Ben die regelmatig op zijn fietsje voorbij komt........dat alles missen we nu zo erg. Ben en Nelly, nogmaals bedankt voor de mooie zomer op de Bosch 25. Liefs van Ron en Miran xxx
Jan en Ria uit Haarlem schreef op 8 september 2016 om 11:20:
Ben en Nelly. Hartelijk bedankt
Dorian en Huub uit Helmond schreef op 1 september 2016 om 23:24:
Hallo Ben en Nellie We zijn in aug 'n paar daagjes op camping de Hoef geweest.Het is goed toeven,goed sanitair.Wordt paar keer per dag schoongemaakt.Winkels in de buurt.Fijn om te fietsen.We kregen nog live muziek van de eigenaar.En niet te vergeten er is gratis wifi.Kortom voor herhaling vatbaar.
Frans en Sonja uit Apeldoorn schreef op 1 september 2016 om 10:24:
Wat een mooie site is het geworden. Daar kunnen jullie zeer trots op zijn. Goed in elkaar gezet, overzichtelijk en duidelijk. Wij hebben jullie camping op ons lijstje gezet voor 2017. Groet, Frans & Sonja
Ed en Helmy uit Bemmel schreef op 31 augustus 2016 om 11:51:
We wilden een dag of vier blijven, maar we hebben het zo goed naar onze zin, we blijven 14 dagen. Heerlijk rustig, mooie omgeving, op loopafstand van Budel.
Gerard en Mari Baan schreef op 30 augustus 2016 om 07:23:
Ben en Nelly, Vanaf eind jaren tachtig hebben we kunnen genieten van jullie en de sfeer die jullie brachten op camping "DE HOEF" Wij kwamen uit de chaotische Randstad naar de oase van rust op Camping De Hoef. Daar hebben we genoten, van jullie persoonlijke inbreng. Maar ook Budel en omgeving waren ideale plaatsen om te genieten van de landelijke rust en schoonheid.We hebben door de jaren heen ook alle veranderingen meegemaakt op camping De Hoef. Met als laatste een prachtige site,en waar iedereen bij zonder gelukkig mee is. En WiFI nooit gedacht en toch gekregen, en een goede WiFi op heel de camping in alle hoeken een uitstekende ontvangst!!! Het ga jullie verder goed, we hopen nog lang te kunnen genieten op camping "De Hoef"
JAN en MIA uit Budel schreef op 29 augustus 2016 om 20:47:
Mooie gezellige camping komen altijd graag even op de koffie
Maikel en John schreef op 29 augustus 2016 om 20:13:
12 dagen op de camping geweest. Gezellige leuke camping. De eigenaar kwam nog een live concert geven en een andere gast vd camping zong hier bij. Het sanitair is netjes en verzorgd. Er zijn mooie fiets gelegenheden rond en door Budel. Een bezoek gebracht aan de achelse kluis en lekker bij Amon pizza gegeten in Hamont voor 6€. Tot de volgende keer.
Miranda Dekker uit Hoofddorp schreef op 29 augustus 2016 om 13:51:
Lieve Ben en Nelly, De website is online. Er kunnen nog kleine veranderingen gedaan worden in de komende dagen. Ik heb deze site met veel plezier voor jullie gemaakt. Veel succes met jullie nieuwe site : www.campingdehoef.nl . Lieve groetjes van, Miranda Fotografie (en webdesign)